Indiai "chicken tikka masala" kesudióval
sponsored links
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
1 fej hagyma
fél doboz Cocomas kókuszkrém
50 g (egy marék) kesudió
tikka masala fûszerkeverék
A hagymát egy evõkanál kókuszzsíron megfonnyasztottam, majd a fûszerkeveréket rászórtam és egy-két percig azt is pirítottam. Erre jött aztán a hús, amit sóztam, majd fehéredésig sütöttem. Mellé dobtam a kesudiót, egy kicsit együtt pirult még a hússal. Végül egy fél doboz Cocomas-t vízzel kétszeresére hígítottam és ezt öntöttem a csirkére, ment bele még egy pici só, majd ebben fõtt még kb. 15-20 percet, amíg szépen besûrûsödött.
Köretként rizst és/vagy naan kenyeret ajánlok :)
Eredeti bejegyzésem, az életmód blogom facebook oldaláról származik
Eredeti bejegyzésem, az életmód blogom facebook oldaláról származik